Gepersonaliseerde dashboards

Kies Domota voor uw persoonlijke dashboard en ervaar innovatie op maat die is afgestemd op uw levensstijl. Onze expertise zorgt voor een gepersonaliseerde, intuïtieve interface die de bediening centraliseert en een naadloos beheer biedt van de functies van uw slimme apparaten.

Bedien alles vanuit één app

Ons gepersonaliseerde smart home dashboard biedt veel gemak en controle. Met één enkele interface kunt u al uw slimme apparaten eenvoudig en intuïtief bedienen. Stel de temperatuur in met uw slimme thermostaat, regel de verlichting in elke kamer, bekijk live videofeeds van uw beveiligingscamera's, en bedien uw slimme gordijnen met slechts een paar tikken op uw smartphone of tablet.

Gedetailleerde energie monitoring

Op maat gemaakte energiemonitoring via ons dashboard biedt nauwkeurige inzichten in uw energieverbruikspatronen, waardoor weloverwogen beslissingen voor efficiëntie mogelijk worden gemaakt.

Door realtime gegevens te analyseren, krijgt u een uitgebreid inzicht in gebruikstrends en potentiële besparingen, waardoor het mogelijk wordt om het energieverbruik te optimaliseren en de kosten in uw huis effectief te verlagen.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan