Slimme rookmelders

Kies voor slimme rookmelders en krijg vroegtijdige detectie, bewaking op afstand en waarschuwingen, zodat u tijdig kunt reageren op mogelijke branden, voor meer veiligheid en bescherming van uw huis.

Meer dan alleen een alarm

Naast het waarschuwen voor rook, kan een slimme rookmelder koolmonoxide detecteren en uitgebreide bescherming bieden tegen meerdere gevaren. De connectiviteit maakt bewaking op afstand mogelijk, waarbij waarschuwingen naar uw smartphone worden verzonden, zodat u zich bewust bent en snel actie kunt ondernemen, zelfs als u weg bent.

Talloze sensoren

Koolmonoxidesensor
De integratie van een koolmonoxidesensor in een rookmelder zorgt voor uitgebreide detectie en bescherming tegen zowel brand als de stille dreiging van dit dodelijke gas in één geconsolideerd apparaat
Temperatuurmeter
Een temperatuurmeter in een rookmelder verbetert de nauwkeurigheid ervan, waardoor vroege detectie van snelle temperatuurstijgingen en mogelijke branduitbraken mogelijk wordt, als aanvulling op traditionele rookdetectie voor een uitgebreidere veiligheidsoplossing
Luchtvochtigheidssensor
Een luchtvochtigheidssensor in een rookmelder helpt vals alarm te voorkomen door omgevingsveranderingen te detecteren en er rekening mee te houden, waardoor een betrouwbaarder en nauwkeuriger detectiesysteem wordt gegarandeerd.
Aanwezigheidssensor
De aanwezigheidssensor detecteert wanneer je onder de rookmelder door loopt. Zo kan de rookmelder ook ingezet worden als een nachtlampje in het donker.
Omgevingslichtsensor
De omgevingslichtsensor laat de rookmelder weten wanneer het nacht is, zodat de rookmelder automatisch de nachtmodus kan inschakelen.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan