Slimme verlichting

Kies Domota voor het installeren van uw slimme verlichting voor een naadloze installatie en op maat gemaakte oplossingen die ontworpen zijn om de sfeer te verbeteren en de bediening gemakkelijker te maken.

Draadloos protocol

Domota biedt een kosteneffectieve, niet-invasieve installatie zonder de noodzaak van nieuwe bedrading, waardoor een snelle en probleemloze installatie wordt gegarandeerd. Het draadloze protocol maakt flexibiliteit, schaalbaarheid en aanpassingsvermogen mogelijk, waardoor eenvoudige toevoegingen of aanpassingen aan uw verlichtingsnetwerk mogelijk zijn en tegelijkertijd schade en verstoringen worden vermeden die doorgaans gepaard gaan met herbedrading, waardoor een naadloze en handige slimme verlichtingservaring wordt gegarandeerd.

Draadloze schakelaars zonder batterij

Draadloze slimme verlichtingsschakelaars die geen batterijen nodig hebben, bieden ongeëvenaard gemak door kinetische of mechanische energie uit uw aanraking te halen, waardoor batterijvervanging niet meer nodig is. Dit betekent dan ook dat de schakelaars gemonteerd kunnen worden op elke plek waar u maar wilt.

Daarnaast verminderd hun duurzame ontwerp de impact op het milieu en biedt het tegelijkertijd betrouwbaarheid op de lange termijn, omdat ze werken zonder afhankelijkheid van energiebronnen.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan